X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Med disse spændende, søde og smagfulde trends vil du nemmere friste dine gæster til at afslutte middagen med en vidunderlig dessert.


Efter en lækker middag er det fantastisk at runde af med noget sødt eller forfriskende, der fuldender oplevelsen. Gæsterne springer dog ofte den sidste servering over med begrundelser som at være mæt eller ikke finde noget spændende på dessertmenuen. 66 % af gæsterne siger, at de ville bestille en dessert, hvis der var en servering, de ikke havde prøvet før! Med få ændringer på dit dessertkort er det derfor muligt at friste flere til at snuppe den sidste servering og bidrage lidt ekstra til din omsætning.


Du har her mulighed for at spænde de kreative muskler, hvilket ofte kan gøres med et par enkle justeringer til dine klassikere. Det kan friste dine gæster til at prøve noget nyt og spændende. At finde nye måder at servere traditionelle desserter med kontrastfulde teksturer og overraskende smage kan være lige den billet, der får kunderne til at række ud efter deres skeer.


Gratis folder med trends og opskrifter

Unilever Food Solutions har udviklet en folder, hvor de har fundet frem til ti trends og tendenser, der lige nu vinder indpas hos gæsterne. Blandt andet skal der leges med teksturer, smagskontraster, nødder og historiefortællinger. Alle ti emner beskrives og der er en god opskrift til hver enkelt. Her er eksempler på to emner. Resten finder du i den gratis folder lige her: 10 smagstendenser inden for dessert (unileverfoodsolutions.dk)


Creme Brûlée er oprindelig en klassisk fransk vaniljecremedessert, her en variant smagt til med kokos og lime. Find opskriften i den gratis folder.

Citrus

Citrus har længe været brugt i desserter, med dens naturlige sure element, der tilføjer en tilfredsstillende smag. Nu er brugen af citrus blevet mere specifik, da menuerne kalder særlige typer citrus som blodappelsin, mandarin og key lime. Grapefrugt og yuzu er stadig populære, ofte kombineret med en anden tropisk smag som kokos. Kumquat er en ny ingrediens, hvor dens syrlige smag er afbalanceret med mørk chokolade eller andre sødere frugter.

Tarte tatin, vaniljecreme og saltkaramel - en lækker tarte tatin med Creme Anglaise og saltkaramel. Find opskriften i den gratis folder.

Ekstra forkælelse

Gæster er ofte mere tilbøjelige til selvforkælelse efter en hård periode, da man har brug for lidt ekstra til at forsøde hverdagen. Flere tilbyder desserter til morgenmad som søde pandekager, fransk toast og kage, og det beviser virkelig, at dessert er en heldagsspise. Alle slags chokolade vinder her og også flere frugter vinder frem med et spil mellem sødt og surt.


Find flere trends, inspiration og opskrifter på www.ufs.com.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Seneste nyheder

23.04.2024

Bliv klar til grillsæsonen!

Skyd sommersæsonen igang og indfør en ugentlig grilldag, som helt sikkert vil gøre dine gæster glade

23.04.2024

Nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

Orkla har netop lanceret en revolutionerende og planterig nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad

25.03.2024

Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix

Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag

25.03.2024

Nye Burgerboller med masser af smag

Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends

21.03.2024

Nyhed! Smørbagte snurrer

Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.

14.03.2024

Paneret Isingfilet – glutenfri!

Et smagfuldt alternativ til traditionelle rødspættefileter